Medie

Intro

På værkstedet Medie kommer du til at arbejde med mange forskellige typer medieprodukter – lige fra fotografering, video og billedredigering, til tryk på tøj, opsætning af folie på biler og erhvervsdroneflyvning.

billede1.jpg Folieindpakning rsz_billedemedie3

Uddybning

På værkstedet Medie arbejder vi med produktion af forskellige medieopgaver, som kunder henvender sig med. Afhængig af de indkomne opgaver og dine interesser, vil du komme til at arbejde med fotografi og lyssætning, web og it, billedbehandling, layout og design, samt de nye teknologier som 3D-printing og droneflyvning som erhverv. Eleverne her kommer med mange forskellige erfaringer og evner, så der er meget vi kan lære af hinanden. Her vil du opleve, at dine interesser for computergrafik og fotografering bliver omsat til konkrete produkter, som kunderne tager glade med hjem og som du efterfølgende kan være heldig at spotte ude i byen.

Værkstedet ligger selv inde med store maskiner til print og tryk, så hele processen fra idéudvikling til færdigt produkt kan klares i huset. Vi har blandt andet maskiner til tryk af plakater i store størrelser, tryk på t-shirts, samt udskæring af folie til skilte og indpakning af biler. Vi har også et studie til fotografering og gode kameraer, så vi laver en del pasfotos for kunder i studiet. Derudover har vi opgaver med at filme reklamefilm, hvor vi står med alt fra storyboard, kostumer og rekvisitter, film, redigering og lyd, så vi får mange forskellige opgaver.

Medieværkstedet er for dig, der overvejer en uddannelse indenfor it eller medie, f.eks. på en erhvervsskole. Du behøver ingen forudsætninger for at vælge værkstedet Medie, for du lærer håndværket fra bunden og er med i hele processen.

Eksempler på uddannelsesmuligheder i fremtiden:

Mediegrafiker, fotograf/Filmfotograf, grafisk tekniker, teknisk designer, skiltetekniker, web-integrator.