Ejendomsservice

Intro 

På Ejendomsservice kommer du til at bruge alle dine praktiske evner, for der dukker hele tiden nye opgaver op, når vi står for reparation og vedligehold af skolens bygninger og udearealer, ligesom vi også løser opgaver for kunder.

rsz_ejendomsservice2 rsz_ejendomsservice4 rsz_ejendomsservice1

Uddybning 

På Ejendomsservice får vi hænderne i en masse forskellige opgaver, for vi står for vedligeholdelse af skolens udendørsarealer og mindre indendørs reparationer. Vi har også kundeopgaver, hvor vi f.eks. står for snerydning og saltning om vinteren. Vi lærer om betjening af maskiner og håndværktøj til at løse de forskellige opgaver, vi kommer ud for, og vi oplever fordelene ved forskellige teknikker og materialer, imens vi arbejder med dem. Du vil finde ud af, at du kan løse mange flere opgaver og småproblemer med hus og have, end du selv troede.

Værkstedet er udstyret med alle de forskellige maskiner og håndværktøj, som vi får brug for, og vi lærer om sikkerhed og gode arbejdsvaner, som er vigtigt for arbejdet som ejendomsservicetekniker. Vi kommer omkring anlægsarbejde, renhold af grønne områder, plejeteknik, vvs, maling og andre serviceopgaver omkring bygninger og tekniske anlæg.

Værkstedet Ejendomsservice er for dig, der kan lide en alsidig hverdag med forskellige praktiske opgaver, og som måske overvejer en uddannelse indenfor ejendomsservice, f.eks. en erhvervsuddannelse. Du behøver ikke nogle særlige forudsætninger, bare du er frisk på praktisk arbejde både indendørs og udendørs, så lærer du resten hen ad vejen.

Eksempler på uddannelsesmuligheder i fremtiden:

Ejendomsservicetekniker, pedel, smed, bygnings maler, anlægsgartner