Bygge/Anlæg

Intro 

På værkstedet Bygge/Anlæg arbejder vi med træ. Du får en hverdag med fysisk arbejde og store og små maskiner, og du er med i hele processen fra idé til valg af materialer, opmåling, samling og efterbehandling af det færdige produkt.

billede2.jpg billede1.jpg billede3.jpg

Uddybning 

På Bygge/anlæg kommer du til at bruge dine hænder, og du oplever at se din idé blive til et færdigt produkt. Du arbejder både med egne projekter og bliver en del af et fællesskab, hvor vi samarbejder om at løfte større opgaver, f.eks. når vi står for vedligehold af skolens bygninger eller løser kundeopgaver. Her oplever du, at godt kammeratskab og overholdelse af aftaler er en forudsætning for, at en opgave kan løse.

Vi lærer at læse tekniske tegninger og udregne priser, at opmåle, op-snøre og kontrollere at vores arbejde er i god kvalitet, og vi bruger tid på at give det færdige produkt det sidste finish, før det er klar til kunden. Vi har fokus på sikkerhed og gode arbejdsvaner omkring maskiner og materialer, som er en vigtig del af arbejdet på en byggeplads. Vi har et moderne værksted med nye maskiner og værktøj til alle slags opgaver.

Værkstedet Bygge/anlæg er for dig, der overvejer en uddannelse indenfor byggefagene, f.eks. som tømrer eller snedker. Du behøver ikke at have særlige forudsætninger, bare du har hænderne skruet rigtig på, så vil du opleve at matematik og regning pludselig giver mening, når teori og praksis forener sig i arbejdsopgaverne.

Eksempler på uddannelsesmuligheder i fremtiden:

Tømrer, snedker